Verikokeet

Hyvinvointikampanjaan osallistuvilla on mahdollisuus saada maksutta Nightingale Healthin edistyksellinen verikoe, jonka avulla voidaan ennakoida sydän- ja verisuonitauteja paremmin kuin tavanomaisilla kolesterolitesteillä.

Verikokeella yhdestä verinäytteestä voidaan selvittää tavanomaisten veren merkkiaineiden kuten verensokerin ja kolesteroliarvojen lisäksi muita merkkiaineita, jotka kertovat sairastumisriskistä. Näitä ovat esimerkiksi apolipoproteiinit B ja A1, joiden mittaaminen tutkimusten mukaan parantaa sairastumisriskin ennustamista sydän- ja verisuonitaudeissa.

Nightingale Healthin verianalyysi on voittanut Vuoden Terveysinnovaatiopalkinnon 2018 ja YK:n ja maineikkaan yhdysvaltalaisen opinahjon MIT:n keksintökilpailun, ja se tulee kuluttajien saataville ensimmäistä kertaa maailmassa Posiolla hyvinvointikampanjan aikana.

ensimmäinen kierros

Ensimmäiset verikokeet otettiin keväällä ja niistä tulokset on ilmoitettu heille, joilla tulokset olivat poikkeavat.

toinen kierros

Uusi näytteenottokierros käynnistyy viikolla 47. Lähetämme kaikille ensimmäiseen verikokeeseen osallistuneille kutsun 2. verinäytteenottoon. Osallistuminen tähän näytteenottoon edellyttää, että olet osallistunut ensimmäiseen kierrokseen.

> Ohjeet ja valmistautuminen verikokeeseen

 

VERIKOKEIDEN TULOKSET

Coronarian lääkäri Posiolla katsoo tulokset ja tekee järjestelmään kirjaukset sekä hoitosuunnitelman. Mikäli tuloksissa on poikkeavaa, sinuun otetaan yhteyttä.