Posio liikkuu – info

Mikä on Posio liikkuu -kampanja?

Posio liikkuu on posiolaisten oma hyvinvointikampanja, joka kannustaa liikkumaan ja voimaan hyvin! Kampanjan järjestelyistä vastaa Posion kunnan vapaa-aikatoimi ja yhteistyökumppaneita kampanjalla on useita. Ohjelman tarkoituksena on tarjota posiolaisille erilaisia liikuntakokemuksia, ja sitä kautta edistää kaiken ikäisten posiolaisten terveyttä.

Reilun puoli vuotta kestävä kampanja alkaa 14.3.2019 ja päättyy 11.10.2019.

Miten voi osallistua?

Posio liikkuu -kampanja on avoin kaikille posiolaisille. Kampanja koostuu sekä omatoimisesta liikunnasta että monipuolisesta ohjatuista liikuntatuokiosta. Mukana on myös asiantuntijaluentoja, joissa pääsee kuulemaan vinkkejä laadukkaaseen uneen sekä lasten liikkumiseen. Liikuntatapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää että tulee paikalle! Tapahtumista ja asiantuntijaluennoista ilmoitetaan verkkosivuilla, paikallislehdissä, kunnan yleisissä tiloissa julisteissa sekä Facebookin Posion kansalaisfoorumilla.

TARVITSEEKO ILMOITTAUTUA?

Ilmoittautua ei tarvitse erikseen. Starttipäivään osallistuminen on suotavaa, sillä siellä kerrotaan kampanjan tavoitteista, liikuntatapahtumista ja luennoista sekä julkistetaan kampanjatuote!

MITEN POSIOLAISIA KANNUSTETAAN AKTIIVISUUTEEN?

Aktiivisuuteen kannustetaan monipuolisin liikuntatapahtumien avulla. Jokaisessa tapahtumassa on lisäksi yllätysarvontaa kaikkien osallistujien kesken ja tapahtumaan osallistumalla saat arpalipukkeen päätöstapahutuman huikeaan loppuarvontaan! Osallistuminen siis kannattaa ja parantaa mahdollisuuksia hyvien tuotepalkintojen voittamiseen. Tapahtumisssa on lisäksi tarjoilua.

Kaikki tapahtumat on suunniteltu valmiiksi ja osallistujat pääsevät nauttimaan liikunnan riemusta, yhdessäolosta sekä uusista ja tutuista liikuntamuodoista.

YHTEYDENOTOT JA KYSYMYKSET?

Antti Häkämies, antti.hakamies@posio.fi, p. 040 8012 429

www.posioliikkuu.fi

Kampanjan toteuttaa Posion kunta yhteistyössä Coronarian, Posion Pyrinnön, Lapin liikunnan, Lapin yliopiston, Lapin AMK:n, Suomen Ampumahiihtoliiton sekä Patrol Oy:n kanssa.