Posio liikkuu – info

Mikä on Posio liikkuu -kampanja?

Posio liikkuu on posiolaisten oma hyvinvointikampanja, joka kannustaa liikkumaan ja voimaan hyvin! Kampanjan tarjoaa Coronaria, joka tuottaa kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut Posiolla. Ohjelman tarkoituksena on tarjota posiolaisille erilaisia liikuntakokemuksia, ja sitä kautta edistää kaiken ikäisten posiolaisten terveyttä.

Puoli vuotta kestävä kampanja alkaa 11.4.2018 ja päättyy 9.11.2018.

Miten voi osallistua?

Posio liikkuu -kampanja on avoin kaikille posiolaisille. Kampanja koostuu sekä omatoimisesta liikunnasta että monipuolisesta ohjatuista liikuntatuokiosta. Mukana on myös asiantuntijaluentoja ja etäravitsemusneuvontaa. Liikuntaohjelmiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää että tulee paikalle! Omatoimisia liikuntakertoja merkitään Liikuntapassiin, jotka jaamme aloitustapahtumassa. Passeja saa myöhemmin lisää terveyskeskuksen Posio liikkuu -infotiskiltä. Tapahtumista ja asiantuntijaluennoista ilmoitetaan verkkosivuilla, paikallislehdissä, kunnan yleisissä tiloissa julisteissa sekä Posion kansalaisfoorumissa.

TARVITSEEKO ILMOITTAUTUA?

Ilmoittautua ei tarvitse erikseen. Starttipäivään osallistuminen on suotavaa, sillä siellä jaetaan liikuntapassit, liikuntapussukat sekä kerrotaan kampanjasta yleisesti.

MITEN POSIOLAISIA KANNUSTETAAN AKTIIVISUUTEEN?

Täyttämällä liikuntapassia kampanjan ajan ja palauttamalla sen päätösriehassa tai siihen mennessä terveyskeskuksen aulaan, olet mukana 500 euroan matkalahjakortin arvonnassa! Jokainen passin palauttanut henkilö saa pienen lahjan aktiivisuudestaan. Jos keräät kaikki 10 tarraa tapahtumista ja asiantuntijaluennoista, olet lisäksi mukana yllätyspalkinnon arvonnassa.

YHTEYDENOTOT JA KYSYMYKSET?

Terveyskeskuksen aulan infopiste
posioliikkuu@coronaria.fi | www.posioliikkuu.fi

Kampanjan tuottaa Coronaria yhteistyössä Nightingale Healthin, Posion kunnan liikuntatoimen, PosPyn, Lapin liikunnan, Ranua Curlingin ja MillaFitin kanssa.